Despre noi

Bine ati venit la Flacoane Plastic!

Activitatea noastra principala este productia, injectia si suflarea maselor plastice. Ne diferentiem prin calitate si seriozitate.

Suntem specializati in prelucrarea maselor plastice. Produsele noastre se obtin prin injectia si suflarea maselor plastice folosind tehnologii avansate si utilaje performante.

 

Se pot efectua lucrari si cu matrita clientului, daca acestea intra in parametrii de functionare a masinilor.

Fabrica noastra produce si comercializeaza la cele mai inalte standarde:

  • Flacoane
  • Dopuri
  • Borcane
  • Capace
  • Diverse alte repere din polietilena
  • Diverse alte repere din polipropilena

Infiintata in 2012, societatea si-a inceput activitatea cu doar cateva modele de flacoane, in decursul timpului reusind sa se impuna cu diverse alte forme si capacitati cuprinse intre 0,45litri – 5 litri.

Cu un personal bine calificat si respectand un inalt standard de calitate, tinta permanenta o reprezinta satisfacerea clientului in proportie de 100%.

Aplicand modalitati de plata cat mai elastice, se incearca atragerea clientilor din toate zonele tarii, beneficiarii produselor fiind unitati cu profil alimentar, chimic, cosmetic, medical si uz veterinar.

Deschisi pentru orice fel de colaborare in domeniul productiei de mase plastice, pot fi executate pe baza de contract, diferite modele, intr-o bogata paleta coloristica, de la cele mai transparente pana la cele mai viu colorate.

Avem posibilitatea sa modulam matritele deja existente prin micsorarea/marirea volumului flacoanelor si borcanelor cilindrice, paralelipipedice si eliptice. De asemenea, la cererea clientului, putem adapta sistemul de inchidere pentru diverse capace si dopuri prevazute cu autosigilare, siguranta, pulverizare, picurare, etc.

Evolutia ulterioara a societatii are drept scop atat fabricarea unei game cat mai vasta de ambalaje si repere din mase plastice, cat si dezvoltarea unei retele de distributie care sa cuprinda intreg teritoriul tarii, chiar si parteneri externi.